Zondag 21 oktober 2018
10.00 - Preeklezer
16.30 - Preeklezer - H.C. Zondag 49
2e collecte: Steun hulpbehoevende studenten

Beschrijving kerkgrenzen van DGK Zwolle e.o.

Grenslijn met DGK Opeinde: De grenslijn met DGK Opeinde ligt op de gemeentegrenzen tussen de gemeentegrenzen Noordoostpolder en De Fryske Marren. Grenslijn met DGK Dalfsen: De grenslijn met DGK Dalfsen ligt op de gemeentegrenzen tussen de gemeenten Noordoostpolder en Steenwijkerland, Zwartewaterland en Steenwijkerland, Zwartewaterland en Staphorst. Verder vanaf N377 de spoorlijn naar het zuiden volgen tot de N758. Hierna de gemeentegrens volgen van Dalfsen-Zwolle tot de N35, de N35 volgen tot nabij Heino. Hier scherpe bocht terug naar de spoorlijn. De spoorlijn volgen tot Raalte/N348. De N348 in zuidelijke richting volgen tot aan Deventer en hier in een oostelijke bocht aansluiten op de A1. Vanaf dit punt op de A1 tot Duitsland loopt de kerkgrens tussen DGK Dalfsen en DGK Amersfoort. Grenslijn met DGK Amersfoort: Vanaf Lelystad-Haven zuidelijk Lelystad volgen tot aan aansluiting N302/A6. Hierna N302 volgen tot over de brug bij Harderwijk. Bovenlangs Harderwijk en dan terug via de A28/N302. Vervolgens via N302 tot aan de A1. A1 volgen tot iets voorbij Deventer, waar de kerkgrens met DGK Dalfsen begint.

De volgende plaatsen/gemeenten langs de kerkgrenzen vallen kerkelijk onder DGK Zwolle: Noordoostpolder, Zwartewaterland, Hessenpoort, Berkum, Herfte, Wijthmen, Laag Zuthem, Schalkhaar, Deventer, met de bijbehorende wijken (Colmschate), Lelystad, Biddinghuizen, Dronten, Swifterband, Hierden, Hulshorst, Elspeet, Uddel, Apeldoorn, Deventer en alle andere plaatsen binnen de kerkgrenzen.

De volgende plaatsen/gemeenten vallen kerkelijk onder DGK Opeinde: De Fryske Marren en de plaatsen ten noorden en ten oosten daarvan tot aan de kerkgrenzen van DGK Assen en DGK Groningen.

De volgende plaatsen/gemeenten vallen kerkelijk onder DGK Dalfsen: Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Nieuwleusen, Dalfsen, Hoonhorst, Heino, Raalte, Heeten, Bathmen, en, Holten.

De volgende plaatsen/gemeenten vallen kerkelijk onder DGK Amersfoort: Almere, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Garderen, Beekbergen en Zutphen.

PS. De grenslijn ligt in het midden van een weg, spoorlijn of waterweg.